Drömmer du om Uppsala?

Drömmer du om att hitta en ny bostad i Uppsala? Då ska du vända dig till oss . De är nämligen hyresvärden som bryr sig om dig och alltid finns närvarande.

Heimstaden hyr främst ut bostäder i Uppsala till studenter, men även om du inte är student har de bostäder som ligger i fina områden i Uppsala och inte är studentlägenheter som du med all säkerhet kan komma att trivas i.

Heimstaden - BostadVi hjälper dig att hitta rätt

Du kanske flyttar till Uppsala för första gången och letar därför efter en bostad. När du hyr av Heimstaden är det viktigt för dem att du trivs. Därför ska du alltid presentera dina önskemål när du är i kontakt med dem. Drömmer du om att ha en liten trädgård kring din bostad trots att det är en hyreslägenhet? Då kanske du vill ha en lägenhet med markplan eller balkong så att du får möjlighet att njuta av gräset mellan tårna ibland. Även om en trädgård inte är det viktigaste för dig kanske storleken, planlösningen eller läget på lägenheten är det. Du kanske även har en maxhyra som lägenheten inte får överstiga i månaden. Du bör inte överskriva detta då du även ska kunna ha ett drägligt liv vid sidan om hyran.

Om du är nyinflyttad eller planerar att bli nyinflyttad i Uppsala är det en fördel om du bor nära lokaltrafiken så att du med lätthet kan ta dig runt i staden. Utöver det kanske du även föredrar att ha nära till din matbutik eller de fritidsföreningar som du funderar på att gå med i. Du kanske drömmer om att cykla till gymmet eller så föredrar du att bo så långt bort från civilisationen som möjligt. Oavsett vad du drömmer om i Uppsala kan Heimstaden hjälpa dig att hitta just din drömlägenhet i eller utanför staden.